Deze lessen zijn geschikt voor jongens en meisjes die van bewegen houden en gemotiveerd zijn om nieuwe dingen te leren in een veilige positief christelijke omgeving.

HET DOEL: 

Groeien in je identiteit: Wie ben ik, wie mag ik zijn, wie kan ik zijn voor de ander en de wereld om mij heen. 

WAT?  

Tijdens de lessen zullen we op basis van dansexpressie en creatieve dans bezig gaan met beweging en dans.  

We zullen gedurende het jaar aan twee dansen werken.  Elke dans heeft zijn eigen thema en techniek waar we tijdens de lessen mee aan de gang gaan. Het seizoen zal worden afgesloten met een optreden. Bovendien zal er een kijkles zijn dit jaar waarbij ouders uitgenodigd zijn om een les mee te komen kijken.

HOE?  

Gedurende het jaar werken we met 1 of meerdere thema‚Äôs die relevant zijn voor de kinderen. Tijdens de lessen zal dit thema in dans en beweging gezet worden. Om dieper op een thema in te kunnen gaan zullen er korte gespreksmomenten zijn waarin er verhalen worden verteld die we uitspelen en waar we kort over zullen praten met elkaar, om te leren hoe je deze verhalen in je eigen leven kan toepassen. Door middel van allerlei bewegingstechnieken, muziekstijlen en materialen (zoals vlaggen, streamers en doeken) onderzoeken we wat dans en beweging voor onszelf inhoudt en wat dat toevoegt aan onze beleving van de ander en de wereld om ons heen.   

WANNEER?   

De kindergroep bovenbouw heeft les op donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:00 uur

Tijdens de schoolvakanties zullen de lessen komen te vervallen.

WAAR:

Christelijke basisschool de Verbinding,

Haagbeukweg 36-38,

1326 CR Almere

KOSTEN:        

De contributie bedraagt 15 Euro per maand voor 10 maanden (sept-juni) en moet voor de 1ste van de maand overgemaakt  worden op Rabobank rekeningnr. NL19RABO01276.22.225 tnv St.WDS Almere ovv naam kind en periode/maand van betaling. 

Het is ook mogelijk het bedrag in 1 keer of in 2 keer te betalen. (gelieve dit bij het aanmelden aan te geven.)

Lesgelden moeten door de deelnemers/ouders ZELF worden overgemaakt. Wij sturen geen factuur, ook kunt u ons niet machtigen. Wel kan u zelf in uw eigen bankieren omgeving een automatisering aanmaken.   OPGEVEN:  Opgeven kunt u doen via het  Aanmeldformulier lessen